Betingelser For Bruk

Betingelser For Bruk

Bruk av og tilgang til noen av applikasjonene som er vert for HyperVibe eller tilknyttede nettsteder styres av vilkårene og betingelsene som er beskrevet nedenfor. Brukere av dette nettstedet anses å ha lest og akseptert betingelsene i denne kunngjøringen.

Opphavsrett

Alt innholdet på dette nettstedet er copyright av HyperVibe, og ingen deler av informasjonen på dette nettstedet kan reproduseres uten tillatelse.

Ansvarsfraskrivelse

Ved å gå inn på eller bruke dette nettstedet samtykker du i at du vil være bundet av vilkårene og betingelsene her, og erkjenner at du har lest og forstått informasjonen og ansvarsfraskrivelsene i denne avtalen. Innholdsinformasjonen og anbefalingene levert av HyperVibe på dette nettstedet er utarbeidet med all rimelig omhu for å imøtekomme behovene til sunne individer uten eksisterende fysiske problemer. HyperVibe gir ingen fremstillinger om at dette nettstedet eller informasjonen eller anbefalingene som er tilgjengelige fra eller gjennom det, er passende for noen bestemt person. HyperVibe sine direktører, ansatte, agenter, entreprenører og representanter vil ikke være ansvarlig for personskade, tap eller skade, personlige, fysiske eller økonomiske, som enhver person eller selskap kan lide eller oppleve som følge av eller i forhold til dette nettstedet eller informasjonen gitt i den. Utformingen av dette nettstedet og all informasjon som er tilgjengelig på den, inkludert grafikk, er beskyttet av Copyright eid av hyperVibe . HyperVibe , ThehyperVibe- logoen og alle grafiske fremstillinger av navnet sammen med navn på produkter fra HyperVibe er enten varemerker eller forretningsnavn eller gjenstand for copyright og eiendommen til hyperVibe og kan ikke brukes eller reproduseres uten tillatelse.

Visse lenker kan gis til nettsteder som ikke er under kontroll av Hypervibe, og hyperVibe gir ingen representasjoner angående innholdet på disse nettstedene, og heller ikke støtter HyperVibe noen av disse nettstedene. Denne ansvarsfraskrivelsen gjelder for skader eller skader forårsaket av feil av ytelse, feil, unnlatelse, avbrudd, sletting, feil, forsinkelse i drift eller overføring, datavirus, kommunikasjonslinjefeil, tyveri eller ødeleggelse. Under ingen omstendigheter vil HyperVibe eller noen som er involvert i å opprette, produsere eller distribuere dette nettstedet, være ansvarlig for skader, inkludert, uten begrensning, direkte eller indirekte, tilfeldige, spesielle, følgeskader eller eksemplariske eller straffbare skader som oppstår som følge av bruken eller manglende evne til å bruke dette nettstedet. Brukeren erkjenner herved at bestemmelsene i denne ansvarsfraskrivelsen skal gjelde for alt innholdet på dette nettstedet.

Kjøpe Fra Vår Ordre Retur Seksjon

Varer som er kjøpt fra vår ordreretur / eks-visningsmodell-delen av nettstedet vårt, kan være delvis eller fullstendig bokset / montert og kan ha en slags kosmetisk skade. Alle varer skal ha blitt testet og vil være i full drift og dekkes av 6 måneders garanti.
Ex-Display eller Order Returns klassifiseres som «one-off» spesielle kjøp og som sådan dekkes ikke av fjernsalgsforskriften.

Levering Av Varene Dine

Før du signerer for varene, må du kontrollere den ytre emballasjen. Hvis det er merkbar skade på noen del av emballasjen, må du signere leveringsbrevet deretter. Vi kan ikke akseptere krav på varer skadet under transport hvis du ikke har angitt skade på følgeseddelen. Vi må varsles via e-post skriftlig på adressen nedenfor innen 48 timer etter levering av skadet emballasje.
Eventuelle skader, mangler eller mangler må varsles skriftlig via e-post innen 48 timer etter at varen er mottatt.
Enhver kunde som nekter levering av varer av andre grunner enn varer som er skadet under transport, vil være ansvarlig for leveringskostnadene til kunden og retur til vårt lager. Det vil også være et minimum oppladningsladning.
HyperVibe kan ikke holdes ansvarlig for mangler, skader eller mangler som er varslet til oss etter 72 timer etter levering.
Selv om vi vil forsøke å levere produktene dine på det lovede tidspunktet, aksepterer HyperVibe ikke noe ansvar for tilfeldige utgifter forårsaket av forsinkede eller mislykkede leveranser, eller for skade på eiendom mens du leverer eller installerer varene dine.

Din Rett Til å Kansellere

Du har rett til å kansellere bestillingen og motta full refusjon før varene sendes ut. Hvis varer er sendt ut, har du rett til å returnere varer innen 30 dager etter mottak av varene. Kostnaden for porto, emballasje og forsikring for retur av varene vil bli båret av kunden, og varene må være mottatt av oss i perfekt stand og i originalemballasjen. Kostnaden for levering av varene blir trukket fra eventuell refusjon. Det kan være en omlagringsavgift. Hvis varene ikke blir mottatt i perfekt stand og i originalemballasjen, forbeholder Hypervibe seg retten til ikke å godta varene på vårt lager og / eller ikke utstede refusjon eller kreditt. Eventuelle kostnader for å levere varene vil betales på forhånd av kunden. Hvis varene er fjernet fra originalemballasjen eller montert, kan din rett til å kansellere forspilles.
Våre standard 30-dagers returalternativer gjelder bare varer som er kjøpt til hjemmebruk. Retur / demonstrasjon / visningsmodeller er klassifisert som «en engang « « spesielle ordre» elementer, og som sådan dekkes ikke av vårt standard 30 dagers returrett .

X
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject
Privacy Policy